ЗА НАС

Когато обожаваш работата си, няма значение дали работиш 4, 8 или 48 часа – за теб ежедневието винаги ще е изпълнено с позитивизъм и приятни занимания. Наградите, участията в общи или самостоятелни изложби, публикациите, рекламните материали и т.н. също спадат към ежедневието и вече не правят особено впечатление. По-важна е радостта на клиентите ни, стотиците профилни снимки, стотиците хиляди харесвания, но най-важни са спомените от случилото се, към които винаги можем да се върнем и които оставяме на другите.

След години Travel-фотография се насочихме към една „неблагодарна“ област – спортната фотография, като по-късно вниманието ни се фокусира основно върху мероприятия, свързани с все по-популярните вече групови бягания и леката атлетика. С повече от 6 години съвместен опит с нашите приятели от RUN.BG Trail Series, десетките мероприятия у нас и чужбина, стотиците хиляди снимки от всякакви сезони, надморски височини и часове от денонощието, фейсбук страницата ни се превърна в най-харесваната и следена бегаческа медия у нас. Тук не може да не споменем и работата ни с Маратон Пловдив, Софийски маратон, Doppelherz Bulgaria, Екиден, СК Бегач, Персенк Ултра, Pirin Sky Run, Обиколка на Витоша 100км, Transvulcania Isla de La Palma, Asics Frontrunners и мн.др.

Освен заснемане на спортни мероприятия, предлагаме и всякакви щури фотосесии – на открито или в студио. Фотографията е изкуство и всяко едно нейно рамкиране с разни догми или „научни виждания“ би я превърнало в поточна линия за клиширани изображения. Достатъчно много са примерите в световната история на фотографията. Затова и не робуваме на преподаваното по курсове, школи и катедри. Изкуството, било то репортажна или друг тип фотография, се гледа с очите и душата. Водещ принцип при индивидуалните сесии е личното пространство на клиентите, поради което много от снимките остават видими единствено за тях, архивите се прибират на тъмно и сухо, а този метод на работа пък ни води много нови желаещи – ние се хвалим с вас само наум, а вие с нас – наяве…

Ще разочароваме единствено младоженците, абитуриентите, главните герои и героини на кръщенетата – за тези мероприятия потърсете специалистите в тези области, а те са достатъчно много.

Ако се нуждаете от услугите ни за дадено събитие, съветваме ви да се свържете с нас възможно най-рано!

🙂

 

#krisok_photography