2018та: Пробягана и наснимана!

Декември, броени дни до Коледа. Дойде време да архивираме и 2018та. Десетките хиляди снимки бяха само фон на многото нови приятелства, страхотните приключения, поредните спиращи дъха моменти, невероятната природа и на още много други неща, които не могат да се опишат с думи.

Пожелаваме ви през 2019та да бъдете здрави, мнооого щастливи, да постигате и надминавате целите си! И не спирайте да се забавлявате – там, в дълбоката лепкава кал, в непрогледната тъмница, в студа на преспите, насред пороите, в гъстата мъгла и по баирите под изгарящото слънце! Ние ще сме до вас, за да имате незабравими спомени!

Весели празници и до нови срещи!

Време е да пробягаме през 2018та! 😉

Декември, броени дни до Коледа. Дойде време да архивираме и 2018та. Десетките хиляди снимки бяха само фон на многото нови приятели, страхотните приключения, поредните спиращи дъха моменти, невероятната природа и на още много други неща, които не могат да се опишат с думи. Пожелаваме ви през 2019та да бъдете здрави, мнооого щастливи, да постигате и надминавате целите си! И не спирайте да се забавлявате – там, в дълбоката лепкава кал, в непрогледната тъмница, в студа на преспите, насред пороите, в гъстата мъгла и по баирите под изгарящото слънце! Ние ще сме до вас, за да имате незабравими спомени! Весели празници и до нови срещи! 🙂 <3

Geplaatst door KrisoK Photography op Vrijdag 21 december 2018

 

https://www.facebook.com/KrisoKphotography/videos/214658986111232/